Goldleihe-Banner

Aranyat pénzre cserélni rövid határidővel. Bármikor, gyorsan és bürokráciamentesen

Záloghitel csak osztrák és német irodáinkban lehetséges. Az aranyeladás során Ön rövid időre aranyat cserél pénzre. Egy meghatározott időpontban pedig Ön visszavásárolja az aranyat a megállapított áron.

Einfache-Abwicklung-Icon

Egyszerű lebonyolítás
Egyszerűen csak jöjjön el valamelyik fiókunkba aranytárgyaival. Azonnal megkapja a szerződést, amely tartalmazza a készpénzben vagy banki átutalással kifizetett összeget. Szívesen elküldünk Önnek előre minden részletet e-mailben is. A nemesfémek átvétele az Ön címén futárunk által szintén lehetséges.

Flexible-Laufzeit-Icon

Rugalmas futamidő
Ön megbízást kap a fiókban a tételek visszavásárlására a megállapított fizetési határidővel. A futamidő egy évig szabadon választható. Lehetőség van a nemesfémek korábbi visszavásárlására vagy eladására is.

Rückkauf-Icon

Azonos tételek visszavásárlása garantált
Előre tudni fogja a visszavásárlási árat. Ezt az árat 100%-ban garantáljuk, függetlenül attól, hogy a futamidő alatt hogyan alakulnak a nyersanyagárak. Garantáltan ugyanolyan típusú termékeket kap vissza a megállapodás szerinti áron. Kívánságra más termékekre való átváltás is lehetséges..

Verkauf-Kauf-Icon

Előnyös eladás / felvásárlás
A teljes lebonyolítás további díjak nélkül és mindig az aktuális piaci árak alapján történik.

1.példa: Steiner asszony

Steiner asszony sok aranyat birtokol. Steiner asszony autója hirtelen lerobban. Egy új autó valamivel több mint 30 000 euróba kerülne. Az autó megvásárlását gyorsan kell lebonyolítani, mivel munkába kell járnia vele. A banki finanszírozás nagyon drága és nehézkes lenne. 11 hónap múlva lejár egy életbiztosítás, és Steiner asszonynak ekkor elegendő pénz áll majd rendelkezésére.

Steiner asszony eladja néhány érméjét a GOLDVORSORGE-nak. Másnap mintegy 34 000 eurót kap a GOLDVORSORGE-től, amiből megveheti a kívánt autót. Azt is vállalja, hogy legkésőbb egy éven belül visszavásárolja az aranyérméket. Ebből a célból a vételár (=aranyár) már most rögzített. Ha az arany ára idén emelkedik, nem kell többet fizetnie az aranyért, mert az ár fix. Steiner asszony 11 hónap múlva megkapja az életbiztosításából származó pénzt. Átutalja a rögzített vételárat a GOLDVORSORGE-nak. Most visszakapja az összes aranyérmét.

 

Kifizetés:
Ankauf-Steiner
Visszavásárlás:
Rückkauf-Steiner
2. példa: Mayer úr

Mayer úr szomszédja eladja nagy házát. Ha az üzlet gyorsan létrejönne, Mayer úr nagyon olcsón jutna a házhoz. Mayer úrnak el kellett volna adnia az aranytárgyait, hogy megengedhesse magának ezt a házat. Fél év múlva örökséget kap, amiből ismét aranyat vehet.

A GOLDVORSORGE azonnal kifizeti a házvásárlásért járó pénzt Mayer úrnak, és cserébe megkapja az aranyárukat. Továbbá kötelezettséget vállal arra, hogy 6 hónapon belül visszavásárolja az aranyérméket. Ebből a célból az aranyár már most is rögzített, így az aranyár alakulásából nem származik hátrány.

Kifizetés:
Ankauf-Mayer
Visszavásárlás:
Rückkauf-Mayer

 

Mi a leghosszabb futamidő?
A futamidő 1 hónaptól maximum 12 hónapig terjedhet.

 

Milyen aranyérméket vagy aranyrudakat használhatok?
Valójában bármilyet. A kereskedelmi forgalomban kapható termékeket részesítjük előnyben.

 

Van-e minimális vagy maximális összeg?
A minimális összeg 20 000 euró. A legmagasabb lehetséges kifizetési összeg 800 000 euró. Nagyobb összegeket igénylő projektek esetén kérjük, kérjen időpontot.

 

Mi a helyzet a gyűjtői érmékkel?
A numizmatikai értéket nem tudjuk figyelembe venni. Mindent tisztán az aktuális aranytartalom alapján számolunk ki. Továbbá egyes gyűjtői évek figyelembevétele sem lehetséges, mivel túlságosan bonyolult lenne.

 

Melyik aranyérmét vagy aranyrudat kapom vissza?
Ugyanazokat a termékeket kapja vissza. Például egy arany American Eagle arany American Eagle marad. Hasonlóképpen, egy 250 grammos Heraeus aranyrúd 250 grammos Heraeus aranyrúd marad.

 

Milyen gyorsan kapom meg a pénzt?
Azonnal. A tételek beérkezése után ellenőrizzük a hitelességet és létrehozzuk a megrendeléseket. Az Ön jóváhagyása után az átutalás megtörténik.

 

Használhatok ezüstöt is?
Elvileg igen, amíg az ezüstöt vámmentes értéktárban tárolják. Egyébként az aranyat részesítjük előnyben. Mindenesetre, ha ezüstöt használ, a részleteket előzetesen meg kell beszélni hitelezési szakértőink egyikével.