Art.nr. PBL01V

1 uncia Queen's Beasts platina érme

Gyártó:
Royal Mint
Év:
Különböző évjárat
Névérték:
100 GBP
Anyaga:
Platina
Tisztasága:
999,5 / 1000
Színsúlya:
31,103 Gramm
Minősége:
Kereskedelemben elérhető
Darabszám
Darabár
1 db
327 510 Ft
 
Ön most elad nekünk


A kifizetés a termékek átvétele után történik.
Weitere Infos

Die Queens Beasts Münzserie ist eine beeindruckende Sammlermünzen-Reihe, die von der britischen Royal Mintproduziert wird. Jedes Design in der Serie ehrt ein Tier, das Teil der britischen königlichen Wappen ist. Die Queens Beasts Münzen sind in verschiedenen Größen und Edelmetallen erhältlich.

Inspiriert wurde die Münzserie durch die Krönung von Queen Elizabeth II im Jahr 1953. Bei der Zeremonie in der Westminister Abbey wurden zehn heraldische Tiere aus dem Stammbaum der Queen repräsentiert. Die Produktion der Queens Beasts Serie startete 2016 mit dem Motiv des Löwen. Jede Münze ist kunstvoll gestaltet und zeigt das jeweilige Tier in einer majestätischen Pose sowie das dazugehörige Wappenschild. Die feinen Linien im Hintergrund sorgen nicht nur für den besonderen optischen Reiz, sondern erhöhen auch die Fälschungssicherheit der Münzen. Insgesamt wurden 10 verschiedene Motive geprägt.

Die Wertseite der Münze zeigt das Portrait des amtierenden britischen Monarchen. Die Umschrift nennt den Namen des dargestellten Wappentieres, die Größe, die Feinheit und das Prägejahr.

Neben der beeindruckenden Ästhetik bieten die Queens Beasts Gold-, Silber- und Platinmünzen auch eine solide Investitionsmöglichkeit, da sie aufgrund ihrer hohen Reinheit und des Sammlerwertes einen hohen Wiederverkaufswert erzielen können.

Wir bieten die Queens Beasts Münzen auch exklusiv in verschiedenen veredelten Ausführungen an. Diese einzigartigen Silbermünzen eignen sich besonders als Geschenk und gehören zur Reihe der Art Color Collection.

Készpénz, banki átutalás vagy hitelkártya. Minden fizetési mód lehetséges és minden pénznemet elfogadunk. Készpénzes fizetésre a fiókokban nyitvatartási időben korlátozás nélkül lehetőség van.

A kosár (jobbra fent) a megrendelési folyamat végéhez vezet. Itt választhatja ki a kívánt fizetési módot. Kérjük, vegye figyelembe az bank és hitelkártya limitjét. A részletekért forduljon bankjához.

A megrendelési folyamat végén a megrendelés minden részlete megjelenik. Ezenkívül azonnal kinyomtathatja vagy elmentheti őket. Hitel és bankkártyával történő fizetés esetén a bank jutalékát hozzáadjuk a végösszeghez, amely 1,5%. Abban az esetben, ha Ön külföldről (nem-SEPA) utal át nekünk, kérjük, vegye figyelembe, hogy minden költség a feladóra hárul. Kérjük, a megrendelést követően azonnal rendezze a fizetést. A részletek az Általános Szerződési Feltételekben is megtalálhatók.

 

Visszaigazolás
Az árat a megrendelés időpontjában rögzítjük. A megrendelés leadása után hamarosan talál egy összefoglalót az emailjei között. Alternatív megoldásként kinyomtathatja a megrendelésének összefoglalóját a megrendelés végén is.
Mindig azonnali fizetést kérünk.

Kiszállítás
A fizetés beérkezése után a tételeket azonnal összeállítják és videófelvétel mellett becsomagolják. A megrendelés ezután biztosított csomagként kerül kiszállításra. A fizetés beérkezését követően e-mailt küldünk Önnek. A feladáskor kap egy másik e-mailt a küldeményszámmal/követési számmal. Amikor megkapja a küldeményt, kérjük, ellenőrizze, hogy a csomagolás sértetlen-e. Ha bármilyen eltérés vagy sérülés van, készítsen fényképeket, és értesítsen minket erről. A küldemény biztosítva van, így Önt nem terheli a csomagvesztés vagy lopás kockázata.

A megvásárolt termékek átvétele
Kérjük, hogy a küldemény átvételekor azonnal ellenőrizze a csomagolás sértetlenségét. A küldemény biztosítva van, így Önt nem terheli a csomagvesztés vagy lopás kockázata.

A GVS a világszintű, nagybiztonságú értéktár specialistája. Ha már rendelkezik értéktár azonosítóval, kérjük adja meg azt a rendelési folyamat végén. A megrendelés befejezésekor bármikor új értéktár is nyitható. A tárolás adómentesen végezhető vámmentes értéktárban is. Ebben az esetben a számlán nem tüntetünk fel áfát.

GVS nagy hangsúlyt fektet a valódi biztonságra. Amit kínálunk, azok nem egyszerű zárható szekrények, hanem nagybiztonságú értéktárak. Az Ön adatai ezért nem jelennek meg a széfek nyilvántartásban. Tudjon meg többet az alábbi link alatt vagy videóinkon.