Személyes átvétel:

Bármikor lehetséges bármelyik fiókunkban, a fiók nyitvatartási idejében. Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy kártyával. További részleteket az egyes irodáink weboldalain találhatja (nyitvatartási idő, parkolási lehetőségek, stb.).

Csomagszállítás:

A csomagküldés biztosított értékcsomag formájában történik., így Önt, mint vásárlót, a csomag elvesztését, illetve ellopását illetőleg semmiféle kockázat nem terheli. Általában minden termék elegendő mennyiségben van raktárainkban, így a szállításra a fizetés beérkezése után azonnal sor kerül.

Magyarország:

Szállítási díjak biztosítással:

Amennyiben forinttal fizet, weboldalunk az aktuális EUR/HUF árfolyammal kalkulálja ki a szállítási költséget.

3000 € alatti megrendelésnél: 19,90 €
25.000 € alatti megrendelésnél: 29,90 €
50.000 € alatti megrendelésnél: 19,90 €
50.000 € feletti rendelés esetében átvállaljuk a szállítás illetve biztosítás költségeit.

A GVS cégcsoport KÜLFÖLDI irodáitól megrendelt nemesfémek szállítási díjai:

Ausztriai címre: Szállítási költség biztosítással

9,90 €, 3.000 € értékű rendelésig
15,90 €, 10.000 € értékű rendelésig
19,90 €, 25.000 € értékű rendelésig
25.000 € feletti rendelés esetében átvállaljuk a szállítás illetve biztosítás költségeit.

Más EU országba és Svájcba (Szállítási költség biztosítással):

19,90 €, 3.000 € értékű rendelésig
29,90 €, 25.000 € értékű rendelésig
19,90 €, 50.000 € értékű rendelésig
50.000 € feletti rendelés esetében átvállaljuk a szállítás illetve biztosítás költségeit.

Szállítás minden egyéb európai ország + Afrika területére:

Egyedi ajánlat alapján


A vásárlás lebonyolításának részletei - webshop rendelés, készpénzes fizetés és csomagküldés

Ismerje meg a vásárlás lebonyolításának részleteit, beleértve a webshop rendelést, készpénzes fizetést és biztosított csomagküldést. Tájékozódjon a rendelés visszaigazolásáról, átutalási lehetőségekről és a biztonságos csomag átvételéről.

1. Webshop rendelés bárhol, bármikor

A webshopunkon keresztül egyszerűen leadhatja rendelését a hét minden napján, a nap 24 órájában. Ha személyes tanácsadásra van szüksége, irodánkban, emailben vagy telefonon is rendelkezésére állunk nyitvatartási időnkben.

2. Rendelés visszaigazolása

Rendeléseiről azonnali visszaigazolást kap, amelyeket nyitvatartási időnkben ellenőrzünk. Amennyiben nyitvatartási időn kívül érkezik be rendelése, az ellenőrzést a következő munkanap kezdetén végezzük el. Az árak fixálása a rendelés beérkeztével történik.

3. Átutalás vagy készpénzes fizetés

Banki átutalás - Kényelem és biztonság
A rendelés visszaigazolásával együtt e-mailben kapja meg banki adatainkat, mint például az IBAN és BIC. Az átutalásos kiegyenlítést követően az árut azonnal összekészítjük, vagy biztosított csomagként kiszállítjuk Önnek. A banki átutalás gyors és megbízható fizetési mód a GVS-nél.

Készpénzes fizetés és személyes átvétel - Rugalmasság és kényelem
Amennyiben személyesen szeretne fizetni és átvenni a rendelést, lehetősége van bármelyik fiókunkban a nyitvatartási idő alatt. A GVS felveszi a rendelést és elküldi Önnek a visszaigazolást, amelynek megérkezése visszaigazolja a megrendelést. Személyes átvétel és készpénzes fizetés bármikor lehetséges a nyitvatartási idő alatt. Kérjük, előzetesen egyeztessen időpontot a 50.000 eurót vagy 20 millión forintot meghaladó értékű személyes átvétel esetén.

4. Biztosított csomagküldés- Gyors és biztonságos szállítás

A fizetés beérkezése után az árut azonnal, biztosított csomagként szállítjuk ki. A csomagolás folyamata két személy kölcsönös felügyelete alatt történik, amelyet videóra is rögzítünk. Amint a küldeményét feladtuk, azonnal kap egy üzenetet értesítésként. A csomagfeladás megtörténtét továbbá e-mailben is elküldjük Önnek.

5. A Rendelés átvétele

Kérjük az átvételkor ellenőrizze a csomagolás épségét. A küldemények biztosítva vannak, így sem csomagvesztés, sem lopás kockázata nem terheli Önt. Ha bármilyen problémát észlel, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, és segítünk Önnek a helyzet megoldásában.