Nemzetközi nagy biztonságú nemesfém tárolás a GVS Group jóvoltából

Üdvözöljük a Goldvorsorge-nél, a GVS Group márkájánál! Fedezze fel a biztonságos nemesfém befektetések világát. Vezető nemesfémkereskedőként lehetővé tesszük, hogy megvásárolja és biztonságosan tárolja az arany, ezüst, platina és palládium termékeit.

Aranyrudak, ezüstrudak, aranyérmék és ezüstérmék a jövőbeli biztonsághoz

Válasszon széles kínálatunkból: aranyrudak, ezüstrudak, aranyérmék és ezüstérmék közül, hogy biztonságot teremtsen magának. Mindig naprakész árakat kínálunk, és neves nemesfémkereskedőként mindig az aktuális arany- és ezüstárakat kapja meg. Ismerje meg a nemesfémpiac aktuális fejleményeit és válassza a legjobb árakat!

GVS Group: Biztonságos és diszkrét nemesfém tárolás

Fedezze fel a GVS Group egyedülálló előnyeit a nemesfémek tárolása terén. Legyen részese a piacvezető vállalatnak, és élvezze a nemesfémek biztonságos, diszkrét és megbízható tárolását. Webshopunkban rugalmas vételi és eladási lehetőségeket kínálunk, valamint személyes tanácsadást is biztosítunk.

Rugalmas meghatalmazások és világméretű raktárhálózat

Rugalmas meghatalmazások révén teljes ellenőrzést kap nemesfémjei felett, gyors átutalásokhoz magas biztonságú raktárhálózatunk világméretű hálózata áll rendelkezésére. Tapasztalja meg az adómentes tárolás és visszaszolgáltatás előnyeit, valamint a legmagasabb szintű bizalmasságot és biztonságot 100%-os adatvédelmi garanciával.

Tapasztalt szakértők a nemesfémek világában

Szakértői csapatunk a legnagyobb gondossággal vigyáz nemesfémjeire. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a nemesfémek kereskedelmében, és Önnek is a legmegfelelőbb megoldást biztosítjuk arany- és ezüstbefektetéseinek tárolására.

Miért válassza a GVS Groupot?

Miért érdemes a GVS Groupnál tárolnia nemesfémeit? Tapasztalja meg a korszerű páncéltermek nyújtotta páratlan védelmet válság idején és élvezze diszkrét megoldásaink előnyeit, ami messze felülmúlja a hagyományos széfeket.

Biztonságos, diszkrét és megbízható nemesfém tárolás - Válassza a GVS Groupot még ma!

Weltweites Netzwerk-Icon
Világszintű hálózat
A GVS a világszerte elérhető nagy gyártók mindegyikével kapcsolatban áll. A biztonságos értéktárhelyek szintén világszerte megtalálhatóak, melynek segítségével a GVS globális rugalmasságot biztosít az ügyfeleinek.
Flexible Vollmachten-Icon
Rugalmas meghatalmazás
A tárolás feltételei egyénileg meghatározhatóak, átruházásuk örökösökre, egyedi módosításuk bármikor lehetséges. Szívesen adunk Önnek személyesen is tanácsot a lehetőségeiről.
Höchste Sicherheitsstufe-Icon
Legmagasabb biztonsági szint
A GVS a vállalat történetének kezdete óta a Wertheim osztrák biztonsági cég termékeit használja. Az értéktárba minden esetben csak az arra felhatalmazott személyek léphetnek be. Minden folyamatot többszemélyes ellenőrző rendszerben hajtanak végre.
Kreditfreies Unternehmen-Icon
Hitelmentes cégcsoport
A vállalatcsoport 100%-ban független a bankoktól, nem rendelkezik sem hitellel, sem kölcsönnel. A GVS-nél minden a fizikai aranyra és ezüstre épül.
Individuelle Beratung-Icon
Személyre szabott tanácsadás
Akár arany vagy ezüst vásárlásban vagy eladásban gondolkodik, Ön kellemes légkörben minden felmerülő kérdésére hozzáértő választ kaphat 20 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően.
Zahlreiche Referenzen-Icon
Referenciák
 
A több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően a GVS a világ összes jelentős pénzverdéjének fontos partnere. A GVS nem saját márkáira, hanem nemzetközileg elismert gyártókra és azok termékeire koncentrál.
Internationale Werttransporte-Icon
Nemzetközi értéktárgyszállítás
Saját logisztikai központunk garantálja, hogy megrendelését a világ minden pontjára gyorsan és széleskörűen eljuttatjuk. Személyes egyeztetés alapján szívesen lebonyolítunk egyedi szállításokat is.
Rund um die Uhr Kaufen/Verkaufen-Icon
Vétel/eladás éjjel-nappal
Áraink percről percre frissülnek a nemesfémek világpiaci árfolyamváltozásának függvényében. Az árat mindig és minden esetben garantáltan a megrendelés időpontjában rögzítik.
Regelmäßige Lagerprüfungen-Icon
Rendszeres értéktár vizsgálat
Egy független könyvvizsgáló cég évente kétszer minden értéktárban ellenőrzi a fizikailag tárolt tételeket és megerősíti a tényleges leltárt az audit során.

 Christian Trinker Bild
SILBER kaufen, JETZT 0% Steuer zahlen, sicher, richtig, zollfrei lagern!

Kaufen sie Silber zu 0% Steuern in Ihr steuerfreies Zollfreilager! Silber lagern ist der beste Krisenschutz. Sichern Sie Ihr Erspartes für sich selbst und Ihre Familie. Lagerexperte Christian Trinker präsentiert in diesem Video die wichtigsten Vorteile gegen Inflation und Steuererhöhungen.

Schutz vor Inflation mit Gold & Silber

Gold kaufen zum Schutz vor Inflation: Darüber spricht Christian Trinker im Interview mit Thomas Bachheimer, Chefökonom der Goldvorsorge und Präsident des Gold Standard Instituts.

Christian Trinker Bild
Risikoreiche Schließfächer und meldefreie Alternativen

Christian Trinker über das Schließfachregister, die Einlagerung von Wertgegenständen in Bankenschließfächern und warum man auf Hochsicherheitslagerung setzen sollte.

>> további videók a GVS értéktárazással kapcsolatban


A GVS nagybiztonságú értékraktárai röviden

Kedveltség Értéktár Ár
Év
Arany
Ezüst
Platina
Palládium
Adómentesség Ritkaföldfémek
Bécs 98 eurótól
     
Szingapúr 198 eurótól
 
Frankfurt (Vámmentes értéktár) 198 eurótól
Frankfurt 122 eurótól
     
Budapest 98 eurótól
     
Tallinn 98 eurótól
     
Toronto 198 eurótól
 
Zürich (Vámmentes értéktár) 198 eurótól
 
Zürich 122 eurótól
     
Dubai (Vámmentes értéktár) 198 eurótól
 
Dubai 122 eurótól
     
Kajmán-szigetek 198 eurótól
 
USA 198 eurótól
 

 


 

Partnereink

Partner-Image