Értéktárazás a GVS-ben

A GVS Bullion Group a Goldvorsorge márkájával a legismertebb Ausztriában. Cégünk Németországban Silbervorsorge márkával van képviseltetve. 2003 óta a legmagasabb szintű biztonságot és diszkréciót kínáljuk minden befektető, kereskedő, vállalat és bank jövőjének biztosítása érdekében.

A sokéves tapasztalat alapján a válságvédelem olyan egyedülálló választéka áll rendelkezésre, amelyhez hasonlót sehol máshol Európában nem találni. A GVS nemzetközi értéktár hálózatot épített ki Európa közepén. Már több mint 1000 szerződött ügyfél bízik a GVS által nyújtott biztonságban. A GVS a válsághelyzetek biztonságára való egyedülálló szakosodásának köszönhetően az egyik legnagyobb nemzetközi nagybiztonságú értéktár üzemeltető.

Weltweites Netzwerk-Icon
Világszintű hálózat
A nagy gyártók világszerte elérhetők. A GVS mindegyikkel kapcsolatban áll. A biztonságos értéktárhelyek szintén világszerte megtalálhatóak. A GVS biztosítja ezt. Az ügyfeleknek globális rugalmasságot igényelnek. A GVS segít ebben.
Flexible Vollmachten-Icon
Rugalmas meghatalmazás
Egyénileg meghatározható meghatalmazások, módosítás bármikor lehetségesek. Egyszerű átruházás az örökösökre. Szívesen adunk Önnek tanácsot a lehetőségekről.
Höchste Sicherheitsstufe-Icon
Legmagasabb biztonsági szint
A GVS a vállalat történetének kezdete óta a Wertheim osztrák cég biztonsági termékeit használja. A értéktárba csak az arra felhatalmazott személyek léphetnek be. Minden folyamatot többszemélyes ellenőrző rendszerben hajtanak végre.
Kreditfreies Unternehmen-Icon
Hitelmentes cégcsoport
A vállalatcsoport 100%-ban független a bankoktól. Nincs hitel, kölcsön vagy garancia. A GVS-nél minden a fizikai aranyra és ezüstre épül.
Individuelle Beratung-Icon
Személyre szabott tanácsadás
Vásárlás vagy eladás , arany, ezüst ... Kellemes légkör mellett minden kérdésére hozzáértő választ kaphat. Éljen 20 éves tapasztalatunkkal.
Zahlreiche Referenzen-Icon
Referenciák
 
A több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően a GVS a világ összes jelentős pénzverdéjének fontos partnere. A GVS nem saját márkáira, hanem nemzetközileg elismert gyártókra és termékeikre koncentrál.
Internationale Werttransporte-Icon
Nemzetközi értéktárgyszállítás
Saját logisztikai központunk garantálja, hogy megrendelését a világ minden pontjára gyorsan és széleskörűen eljuttatjuk. Személyes egyeztetés alapján szívesen lebonyolítunk egyedi szállításokat és elszállításokat is.
Rund um die Uhr Kaufen/Verkaufen-Icon
Vétel/eladás éjjel-nappal
Áraink percről percre az aktuális nyersanyagárakhoz kapcsolódnak. Az árat garantáltan a megrendelés időpontjában rögzítik. Éjszaka és hétvégén is.
Regelmäßige Lagerprüfungen-Icon
Rendszeres értéktár vizsgálat
Egy adószakértő évente kétszer egy időben ellenőrzi a fizikailag tárolt tételeket, és megerősíti a tényleges leltárt.

 Christian Trinker Bild
Teil III - Schließfächer und meldefreie Alternativen

Lagerexperte Christian Trinker über das Schließfachregister, die Einlagerung von Wertgegenständen in Bankenschließfächern und warum man auf Hochsicherheitslagerung setzen sollte.

Christian Trinker Bild
Teil II - Wie richte ich mein GVS-Hochsicherheitslager ein?

Lagerexperte Christian Trinker spricht über die Besonderheiten der Hochsicherheitslagerung der GVS. Auch erklärt er, wie man sich sein eigenes Hochsicherheitslager einrichten kann.

Christian Trinker Bild
Teil I - Hochsicherheitslagerung in Corona-Zeiten

Seit 2003 bietet die GVS Bullion Group das Höchstmaß an Sicherheit und Diskretion bei der Zukunftsvorsorge aller Anleger, Händler, Unternehmen und Banken. Dieses Video ist der erste Teil einer Serie rund um das Thema Hochsicherheitslagerung bei der GVS.

>> további videók a GVS értéktárazással kapcsolatban


A GVS nagybiztonságú értékraktárai röviden

Értéktár Ár/Év Kiknek ajánlott Kedveltség Adómentesség
Bécs 98 eurótól Arany Nem
Szingapúr 198 eurótól Arany/ ezüst / platina / palládium Igen
Frankfurt 198 eurótól Arany/ ezüst / platina / palládium / ritkaföldfémek Igen
Budapest 98 eurótól Arany Nem
Észtország 98 eurótól Arany / ezüstérmék Nem
Kanada 198 eurótól Arany / ezüst Igen
Kajmán-szigetek 198 eurótól Arany / ezüst Igen
USA 198 eurótól Arany / ezüst / platina Igen
Schweiz 598 eurótól Arany / ezüst Igen

 


 

Partnereink

Partner-Image