Arany & ezüst vásárlása Budapesten

GVS Hungary Kft.
Hattyúház
Hattyú utca 14 / 8. emelet
HU-1015 Budapest
Magyarország

Tel. +36 1 415 11 59
office@gvs-bullion.hu


Nyitvatartási idő

Hétfő

9:00 - 18:00

Kedd

9:00 - 19:00

Szerda

9:00 - 18:00

Csütörtök

9:00 - 18:00

Péntek

9:00 - 18:00

Szombat

10:30 - 17:00


Megközelítés
Budapest központjában a Mammut bevásárlóközponttal szemben, a Széll Kálmán tértől 200 méterre. Az iroda az M7-es és M1- es végétől, a Budaörsi úton, majd a Hattyú utcán keresztül, 10 perc alatt megközelíthető. A 2-es metróval, busszal, és villamossal a Széll Kálmán térig, utána 3 perc séta az irodáig.

Parkolás
Megfelelő számban szabad parkolóhelyek az épület előtt és a mélygarázsban.

Miért érdemes a GVS Hungary mellett döntenie


Tanácsadás
Vásárlás vagy eladás , arany, ezüst ... Kellemes légkör mellett minden kérdésére hozzáértő választ kaphat. Éljen 20 éves tapasztalatunkkal.

Diszkrét bejárat
Az utcai üzletek elhagyása nem kívánt megfigyelésekhez vezet. Irodáink elhelyezkedése észrevétlen érkezést és nyugodt távozást tesz lehetővé.

Értéktárazás
A GVS a biztonságos nemesfém értéktárazást globális rugalmassággal kombinálja. A múltbeli válságok bizonyították a rendszer fontosságát. Mint 1000 másik ügyfél, Ön is számíthat a valódi biztonságra.
További információ

Nemesfémvizsgálat
A GVS folyamatosan a tudomány élvonalában van, és ismeri az összes hamisítási módszert. A GVS saját fejlesztésű berendezéseket használ az eredetiségvizsgálathoz.

Visszavásárlási garancia
Garantáljuk a GVS-től vásárolt nemesfémek visszavásárlását. Ezenkívül minden gyártótól vásárolunk rudakat és érméket, valamint ékszereket és törtaranyat. A hitelesség ellenőrzése és a felvásárlási kalkulációk mindig ingyenesen és kötelezettség nélkül történnek.

Mindenféle fizetési eszköz
Minden valuta romlandó, kivéve egyet. Ez az ősrobbanás óta létezik, és minden más pénznemet túlélt. Nem számít, milyen pénznemmel rendelkezik, nálunk átválthatja
További információ

Nemzetközi szállítás
Saját logisztikai központunk garantálja, hogy megrendelését a világ minden pontjára gyorsan és széleskörűen eljuttatjuk. Személyes egyeztetés alapján szívesen lebonyolítunk egyedi szállításokat és elszállításokat is.

Kártyás fizetési lehetőség
Kártyával is tut ebben a fiókunkban fizetni.

Kérjük vegye figyelembe, hogy kártyás fizetés esetén előfordulhat, hogy járulékos banki költségekkel kell számolnia.

 

Arany és ezüst vásárlása a GVS Hungary Kft.-nél, Budapesten

A GVS Hungary Budapesten az Ön kompetens és jól képzett partnere minden nemesfém befektetés tekintetében. Aranyat és ezüstöt szeretne vásárolni és ezáltal a portfolióját tovább bővíteni? Meg akarja magát védeni a nemesfémek révén az inflációtól? Akkor Ön a GVS Hungary-nél a megfelelő helyen van: a budapesti irodában a nemesfém termékek széles választékával várjuk. Nálunk minden, a kereskedelemben általánosan előforduló arany és ezüst termék beszerezhető. Ezenkívül előnyös árakon megvásárolhatja a GVS Hungary-nél az olyan befektetési célú, egyre közkedveltebb nemesfémeket is, mint a platinát és palládiumot.

Hozzáértő tanácsadás irodánkban, Budapesten

Kérdései merültek fel a befektetési célra használt arany, ezüst, platina és palládium tömbökkel és érmékkel kapcsolatban, illetve az arany valódiságának tesztelése kapcsán? Számunkra fontos, hogy Budapesten átfogó szolgáltatást nyújtsunk a nemesfém befektetések minden területén, így a tanácsadást is beleértve. Segítünk Önnek abban, hogy éppen az Ön számára megfelelő arany és ezüst befektetést találja meg, és ezáltal a jövőről való gondoskodás kapcsán a legjobb pénzügyi döntést hozza meg.

Nagy választék nemesfémekből Budapesten

Aranytömbök, aranyérmék, ezüsttömbök, ezüstérmék, platina és palládium mind megvásárolhatóak irodánkban a világszerte jól ismert gyártóktól, úgy mint az Argor Heraeus, Heraeus, a Perth Mint, a Münze Österreich vagy a Royal Mint termékei. Továbbá megtalálhatóak nálunk a befektetési célú közkedvelt klasszikusok, mint például a Krugerrand, Maple Leaf, Wiener Philharmoniker, Kenguru és Britannia arany és ezüstérmék. Akár 1 unciát, 100 g-ot vagy éppen 1 kg-t szeretne beszerezni, nálunk a kereskedelemben előforduló standard méretek mindig beszerezhetőek. A termékválasztékot kiegészítik a modern tesztelőkészülékek, melyek a hamisított arany gyors felismerését teszik lehetővé és a ritkaföldfémek, úgy mint a germánium és gallium, melyeket szintén tudunk tárolni.

Top ár-érték arány a nap 24 órájában aktuálizált arany és ezüstáraknak köszönhetően

Áraink percről percre pontosan frissülnek az aktuális arany árfolyamhoz mérten (valós idejű, 24 órás árfolyam). Ha arany Krugerrand-ot, Maple Leaf-et, Britannia-t keres, vagy éppen a Heraeus, Argor Heraeus, ausztrál Perth Mint vagy Münze Österreich tömbjei mellett döntene, garantáljuk Önnek a rendszeresen, percre pontosan aktualizált árat. Áraink a mindenkori nemesfém árfolyamhoz igazodnak, ezáltal Önnek egy állandóan frissített és tisztességes árat tudunk kínálni. Mindegy, hogy rendelését személyesen a budapesti irodánkban vagy a weboldalon keresztül adja le.

Magas biztonságú értéktár Budapesten, a legnagyobb biztonsággal a nemesfémekre specializálódva

Cégünk 2003 óta nyújtja a legnagyobb biztonságot és diszkréciót biztosító értéktár szolgáltatást a befektetők, kereskedők, vállalatok és bankok részére. Sokéves tapasztalatunk alapján a válságvédelemben egyedülálló sokoldalúságot kínálunk, ami Európában sehol máshol nem érhető el. Európa közepén a GVS egy nemzetközi értéktár hálózatot épített fel. Több, mint 1000 tárolási szerződés igazolja ügyfeleink bizalmát. A biztonságra való specializálódásunk alapján a GVS Group a legnagyobb nemzetközi nagyértékű értéktár üzemeltetőnek számít válsághelyzetekben. Ehhez tartozik még, hogy a értéktárcégünk a kereskedő cégünktől függetlenül működik, ezért nemesfémei biztos és tapasztalt kezekben vannak. Ezenkívül az értéktár ajánlatunk rendkívül rugalmas és vevőfókuszú, így például családtagjait mindenkori meghatalmazással hozzá tudja kapcsolni a tárolási szerződéséhez, illetve ezt lehetősége van bármikor módosítani vagy éppen lemondani. Nemesfémeit az egyik értéktárból a másikba bármikor át tudja szállíttatni, ha úgy dönt, hogy a másik országban kedvezőbb feltételekkel tud tároltatni. Ebben természetesen szívesen adunk tanácsot Önnek.

Hamis arany felismerése nemesfémvizsgálaton keresztül

Tegyen pontot a felületes teszteredményekre ékszerei és nemesfémei valódiságának megállapítása kapcsán. A GVS Hungary-nél garantáltan valódi nemesfémekhez juthat a pénzverdékhez fűződő sokéves üzleti kapcsolataink folytán. Hagyatkozzon a GVS mérőkészülékére. A GVS tesztkészülékével néhány másodpercen belül le tudjuk ellenőrizni arany és ezüsttermékeinek valódiságát.

Arany és ezüst felvásárlása Budapesten

A nemesfémek nemcsak beszerezhetőek a GVS Hungary-nél Budapesten, hanem nekünk el is adhatja arany és ezüsttömbjeit, valamint érméit. Ez mind az online webshopon keresztül, mind a helyszínen a budapesti irodánkban lehetséges. A számla összege készpénzben vagy banki átutalással is kifizetésre kerülhet.

24 órás aktualizált aranyár

A budapesti irodánkban aranyat és ezüstöt az aktuális világpiaci árnak megfelelően kínálunk eladásra. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy tisztességes árképzést alkalmazzunk. Ebből kifolyólag Budapesten az arany és ezüst termékeket mindig előnyös és aktuális áron tudja beszerezni.

Átlátható arany és ezüst vásárlás

Garantáljuk az átlátható lebonyolítást mind a webshopban, mind az ezüsttömbök, aranytömbök és más nemesfémek személyes eladása során is. Az arany és ezüst termékek vétele és eladása Budapesten gyors és egyszerű.

Budapest az aranyra és az ezüstre fókuszál

Nemcsak a budapestiek tekintenek az aranyra és ezüstre, mint fontos befektetési formára. Éljen Ön is a nemesfémek nyújtotta előnyökkel! Budapesti csapatunk szívesen áll az Ön rendelkezésére és ad tanácsot arany és ezüst befektetések terén, illetve nemesfémek tárolása és további témák kapcsán.