Arany & ezüst vásárlása Salzburgban

Goldvorsorge / Silbervorsorge / GVS Austria e.U.
Eugendorf Center
Möbelstraße 12 / 2. emelet
5301 Eugendorf, Salzburg
AUSZTRIA

Tel. +43 622 527 447
office@goldvorsorge.at


Nyitvatartási idő

Hétfő

9:00 - 18:00 

Kedd

9:00 - 18:00

Szerda

9:00 - 18:00

Csütörtök

9:00 - 18:00

Péntek

9:00 - 18:00

Szombat

10:30 - 17:00


Útbaigazítás
Az A1-es autópályán keresztül, a Wallersee Eugendorf kijáratnál: 3 perc a fiókig Vonattal.
S2: Eugendorf vasútállomás, onnan a 131-es busszal a „Birkenweg”-től a „Straß”-ig 8 perc a fiókig.Busszal 130/131/140: Eugendorf „Straß” megálló, onnan gyalog 2 perc.
Salzburg repülőtér:kb. 15 perc távolságra.
A fiók az Eugendorf Centerben található, közvetlenül a főút mellett. A lépcsőház bejáratát a „Drogerie Müller” és a „Depot” üzletek között találja. Irodánk a 2. emeleten van.
Navigációs rendszer használata esetén a legjobb, ha a „Goldvorsorge Salzburg”-ot adja meg célként.

Parkolás
Bőséges ingyenes parkolóhely áll rendelkezésre a mélygarázsban. A garázsból közvetlenül lifttel mehet fel a második emeletre.

Miért érdemes a Goldvorsorge mellett döntenie


Tanácsadás
Vásárlás vagy eladás , arany, ezüst ... Kellemes légkör mellett minden kérdésére hozzáértő választ kaphat. Éljen 20 éves tapasztalatunkkal.

Anonim vásárlás és eladás
Ebben a fiókunkban lehetősége van anonim üzlet lebonyolitására.

Diszkrét bejárat
Az utcai üzletek elhagyása nem kívánt megfigyelésekhez vezet. Irodáink elhelyezkedése észrevétlen érkezést és nyugodt távozást tesz lehetővé.

Értéktárazás
A GVS a biztonságos nemesfém értéktárazást globális rugalmassággal kombinálja. A múltbeli válságok bizonyították a rendszer fontosságát. Mint 1000 másik ügyfél, Ön is számíthat a valódi biztonságra.
További információ

Nemesfémvizsgálat
A GVS folyamatosan a tudomány élvonalában van, és ismeri az összes hamisítási módszert. A GVS saját fejlesztésű berendezéseket használ az eredetiségvizsgálathoz.

Visszavásárlási garancia
Garantáljuk a GVS-től vásárolt nemesfémek visszavásárlását. Ezenkívül minden gyártótól vásárolunk rudakat és érméket, valamint ékszereket és törtaranyat. A hitelesség ellenőrzése és a felvásárlási kalkulációk mindig ingyenesen és kötelezettség nélkül történnek.

Mindenféle fizetési eszköz
Minden valuta romlandó, kivéve egyet. Ez az ősrobbanás óta létezik, és minden más pénznemet túlélt. Nem számít, milyen pénznemmel rendelkezik, nálunk átválthatja
További információ

Nemzetközi szállítás
Saját logisztikai központunk garantálja, hogy megrendelését a világ minden pontjára gyorsan és széleskörűen eljuttatjuk. Személyes egyeztetés alapján szívesen lebonyolítunk egyedi szállításokat és elszállításokat is.

Záloghitel
Az arany nagyon fontos a jövő szempontjából. Mindazonáltal előfordulhat, hogy rövid időn belül pénzre van szüksége. Aranykölcsönnel támogatjuk Önt.

További információ

Kártyás fizetési lehetőség
Kártyával is tut ebben a fiókunkban fizetni.

Kérjük vegye figyelembe, hogy kártyás fizetés esetén előfordulhat, hogy járulékos banki költségekkel kell számolnia.

 

Arany és ezüst vásárlása és eladása a Goldvorsorge-nál Salzburgban

A Salzburgi Goldvorsorge-nál széles választékban kaphatók a leggyakoribb aranyérmék, ezüstérmék, valamint arany- és ezüsttömbök. Nyitvatartási időben bármikor szívesen látjuk. Kérésre egyedi időpont is egyeztethető. Nagyon népszerű a GVS magas biztonságú tárolásával kapcsolatos tanácsadásunk is az Ön nemesfémjei számára. Legyen szó nálunk vagy máshol vásárolt termékekről, mindent azonnal hitelesítünk, nem csak vásárláskor, hanem tároláskor is.

A Goldvorsorge, röviden GVS, személyre szabott tanácsadásra specializálódott a nemesfém kereskedelemben. Az Eugendorfban, Salzburg közelében található fiók ismert Thomas Bachheimer, a Goldvorsorge vezető közgazdászának videóiról. Számos videót találhat tőle a GVS a médiában szekcióban.

Több mint 20 éves tapasztalattal a GVS Európa egyik legnagyobb nemesfém kereskedője, és büszke disztribútora a világ vezető érmeverőinek, mint a Perth Mint, Rand Refinery, Münze Österreich, Royal Mint, Royal Canadian Mint, Valcambi és Heraeus. A Goldvorsorge-nál a világ vezető érmeverőinek termékei raktáron vannak. Az ügyfelek profitálnak a GVS nemzetközi orientációjából. A Goldvorsorge 19 helyszínnel 11 országban van jelen nemzetközileg.

Salzburg környéke az aranyra és az ezüstre voksol

Az Eugendorfban található fiók Salzburgtól északra található, és gyorsan elérhető az autópályán keresztül. Akár Thalgauból, Halleinből vagy Straßwalchenből érkezik, a fiók gyorsan elérhető, például csak kb. 30 perc Halleinből az A1-es autópályán keresztül. Németországból, Freilassingből, Bad Reichenhallból és Berchtesgadenből is rövid idő alatt elérhető a fiókunk. A GVS-nél történő nemesfém vásárlást összekötheti egy kirándulással a környező tavakhoz, mint a Mondsee, Wallersee, Mattsee, Fuschlsee vagy Wolfgangsee. Ingyenes ügyfélparkolók állnak rendelkezésre a mélygarázsban.

Arany és ezüst vásárlása a Salzkammergutban

A Flachgau, Tennengau, Salzkammergut és a Salzburger Seenland régiójában az arany és ezüst vásárlásához a Goldvorsorge az első címek közé tartozik. Nagy volumenek esetén is mindenkor gyorsan lebonyolítható. Ügyfelek Zell am Seetől Braunau am Innig érkeznek a magas biztonságú tárolási tanácsadásért Salzburgba. A Tennengau közelében lévő Goldvorsorgenál nemesfémeket vásárolhat, és eladhatja régi arany- és ezüstérméit, valamint tömbjeit. Ez online is lehetséges az Edelmetall-Ankaufshopunkban, valamint személyesen Salzburgban, a fiókunkban. Salzburgi eladás esetén a számla összegét azonnal készpénzben megkaphatja.

A legjobb tanácsadás aranyhoz és ezüsthöz a Flachgauban

Az Eugendorfban található Goldvorsorge fiók népszerű Salzburg környékén és a Tennengauban a minőségi és személyre szabott tanácsadás miatt a nemesfém befektetésekkel kapcsolatban. Az egyre növekvő infláció miatt a megtakarított vagyon már nem lesz biztonságban a jövőre nézve. Emiatt az „biztonságos kikötőnek” számító nemesfémek egyre vonzóbbá válnak azok számára, akik meg szeretnék őrizni vagyonukat. Szívesen tanácsoljuk Önt személyesen salzburgi fiókunkban, hogy megtaláljuk az Ön számára a legjobb befektetési stratégiát aranyban és ezüstben, hogy vagyonát a jövőben is megőrizhesse.

Nemzetközi magas biztonságú tárolás Ausztriában

Az osztrák Goldvorsorge a nemzetközi GVS Group tagja. Rendelkezünk a legnagyobb magas biztonságú tárolóhálózattal nemesfémek számára cégek és magánszemélyek számára. Az arany és ezüst mellett platinát, palládiumot, valamint ritka földeket, mint a rodium és gallium is tárolunk. Sok ügyfél használja a külföldi átutalást és tárolást, hogy Ausztriában lehetőleg anonim maradhasson. Hosszú távú ügyfeleink között nem csak magánszemélyek, hanem cégek és bankok is megtalálhatóak. A GVS Group rendelkezik a legmagasabb ismertséggel Ausztriában a Goldvorsorge márkanév alatt. 2003 óta kínálunk a legmagasabb szintű biztonságot és diszkréciót a jövőbiztosítás terén. Több mint 10 000 tárolóügyféllel és egy nemzetközi tárolóhálózattal a GVS a legnagyobb magas biztonságú tárolóüzemeltetők közé tartozik. Tárolja nemesfém tömbjeit és érmeit egyik adómentes vámmentes raktárunkban, és élvezze a legmagasabb biztonságot a bankfüggetlen őrzés révén.

Kedvező áron nemesfémek vásárlása és eladása a Tennengau közelében

Legyen szó aranytömbökről, aranyérmékről, ezüsttömbökről, ezüstérmékről, platina vagy palládium termékekről, salzburgi fiókunkban azonnal megvásárolhatja a világhírű érmeverők összes termékét. Nálunk megtalálja a népszerű befektetési klasszikusokat, mint a Krugerrand (Krügerrand), Maple Leaf, Wiener Philharmoniker, Känguru (Nugget) és Britannia, valamint az American Eagle, mind arany-, mind ezüstérmék formájában. Kínálatunkban megtalálhatók minden kereskedelmi méretben kapható tömbök és érmék. Az utóbbi években a ritka földek egyre nagyobb figyelmet kapnak. Ezeket az anyagokat is megvásárolhatja a GVS Eugendorfban, hogy elhelyezhesse őket tárolásra. Kínálatunkat továbbá pontos nemesfém vizsgáló eszközeinkkel is bővítjük, hogy például az aranyhamisítványokat gyorsan felismerhessük.

Átlátható online arany- és ezüstvásárlás

Akár online áruházunkban, akár személyesen Eugendorfban történő vásárláskor nagy hangsúlyt fektetünk az átlátható üzleti tranzakciókra. Az adás-vételek mindig gyorsan és egyszerűen zajlanak.

Hamisarany felismerése a modern GVS nemesfémvizsgálattal

A GVS-Bullion-Tester ideális eszköz minden tökéletesen hamisított nemesfém azonosítására, nagy beruházás nélkül. Ellenőrizze aranyát és ezüstjét másodperceken belül hitelesség szempontjából. A salzburgi Goldvorsorgenál aranyékszereit, régi aranyát (törött arany) és ezüstasztali tárgyait is ellenőrizheti és eladhatja.

Kedvező aranyvásárlás a 24/7 aktuális aranyár/ezüstár révén

Az árak percenként követik az aktuális aranyárfolyamot, garantálva a rendelés időpontjában az éjszaka folyamán és hétvégén is. Mindig percenként aktualizált nyersanyagárat kínálunk, így kiváló ár-érték arányt biztosítunk.

Nemzetközi nemesfém-szállítás

A GVS logisztikai szakértői nemzetközi értékszállításokat szerveznek, így megbízhatóan és nemzetközi szinten is megkapja rendelését. Salzburgi fiókunkon kívül megtalál minket Ausztria minden nagyvárosában, mint Bécs, Innsbruck, Linz, Villach, Graz és Bregenz. Németországban Münchenben, Frankfurtban és Düsseldorfban is jelen vagyunk.

24 órás aktuális aranyár

Salzburg környéki fiókunkban az aktuális árfolyamokon kínálunk nemesfémeket. Fontos számunkra, hogy Önnek tisztességes árazást kínáljunk. Ezért Eugendorfban mindig tisztességes és aktuális árakon vásárolhat.