Vásároljon aranyat és ezüstöt Dubaiban

GVS Trading LLC
Gold & Diamond Park
7. épület, 1. emelet, 108-as iroda
Dubai

Tel. +971 4 878 2904
office@gvs-dubai.ae


Nyitvatartás:

Hétfő

11:00 - 15:00

Kedd

11:00 - 15:00

Szerda

11:00 - 15:00

Csütörtök

11:00 - 15:00

Péntek

11:00 - 15:00

Szombat

előzetes időpont egyeztetés szerint


Megközelítés
Dubai metróval:
Szálljon fel a dubaji metró piros vonalára, és szálljon le az Equiti metróállomáson. A Gold & Diamond Park közvetlenül a metróállomás mellett található.
Az RTA busszal:
Az RTA 12-es buszjárataival, az A1-es , amely Al Quoz buszpályaudvarig vagy a 9-es, amely a Ghubaiba buszpályaudvarig közlekedik. Mindkettő megáll a Gold & Diamond Parknál.
Autóval:
A Gold & Diamond Park tökéletesen megközelíthető autóval, mivel az "Új Dubaj" szívében, a Sheikh Zayed Road 4-es csomópontjánál található.
Taxival:
Mivel a Gold & Diamond Park népszerű úti cél, a taxisok jól ismerik.

Parkolás
Több mint 800 parkolóhely áll rendelkezésre az alagsorban valamint a külső területeken.
Filiale Dubai
Filiale Dubai Eingang
Filiale Dubai Eingangstür
Filiale Dubai außen

Miért érdemes a GVS Groupot választania


Tanácsadás
Vásárlás vagy eladás , arany, ezüst ... Kellemes légkör mellett minden kérdésére hozzáértő választ kaphat. Éljen 20 éves tapasztalatunkkal.

Anonim vásárlás és eladás
Ebben a fiókunkban lehetősége van anonim üzlet lebonyolitására.

Diszkrét bejárat
Az utcai üzletek elhagyása nem kívánt megfigyelésekhez vezet. Irodáink elhelyezkedése észrevétlen érkezést és nyugodt távozást tesz lehetővé.

Értéktárazás
A GVS a biztonságos nemesfém értéktárazást globális rugalmassággal kombinálja. A múltbeli válságok bizonyították a rendszer fontosságát. Mint 1000 másik ügyfél, Ön is számíthat a valódi biztonságra.
További információ

Nemesfémvizsgálat
A GVS folyamatosan a tudomány élvonalában van, és ismeri az összes hamisítási módszert. A GVS saját fejlesztésű berendezéseket használ az eredetiségvizsgálathoz.

Visszavásárlási garancia
Garantáljuk a GVS-től vásárolt nemesfémek visszavásárlását. Ezenkívül minden gyártótól vásárolunk rudakat és érméket, valamint ékszereket és törtaranyat. A hitelesség ellenőrzése és a felvásárlási kalkulációk mindig ingyenesen és kötelezettség nélkül történnek.

Mindenféle fizetési eszköz
Minden valuta romlandó, kivéve egyet. Ez az ősrobbanás óta létezik, és minden más pénznemet túlélt. Nem számít, milyen pénznemmel rendelkezik, nálunk átválthatja
További információ

Záloghitel
Az arany nagyon fontos a jövő szempontjából. Mindazonáltal előfordulhat, hogy rövid időn belül pénzre van szüksége. Aranykölcsönnel támogatjuk Önt.

További információ

Kártyás fizetési lehetőség
Kártyával is tut ebben a fiókunkban fizetni.

Kérjük vegye figyelembe, hogy kártyás fizetés esetén előfordulhat, hogy járulékos banki költségekkel kell számolnia.

 

Vásároljon vagy adjon el aranyat és ezüstöt a GVS Groupnál Dubaiban

A GVS Group Dubaiban az Ön kompetens és magasan képzett partnere a nemesfém-befektetés témakörében. Aranyérméket vagy ezüstérméket szeretne vásárolni, és ezáltal bővíteni portfólióját? Szeretné megvédeni magát a zajló inflációtól a nemesfémek "biztonságos menedéke" segítségével? Akkor a Goldvorsorge a megfelelő hely az Ön számára: dubaji fiókunkban széles termékválasztékot talál, beleértve az összes szokásos arany- és ezüstérmét, valamint rudakat. A GVS Groupnál továbbá vonzó áron vásárolhat az egyre fontosabbá váló nemesfémekből, platinából és palládiumból készült befektetési termékeket.

Professzionális szaktanácsadás közvetlenül a dubaji kirendeltségen

Kérdése van befektetési rudakkal vagy érmékkel, arannyal, ezüsttel, platinával, palládiummal vagy az arany eredetiségének vizsgálatával kapcsolatban? Fontos számunkra, hogy átfogó szolgáltatást nyújtsunk Önnek személyes tanácsadással a nemesfémbefektetésével kapcsolatban Dubaiban. Segítünk Önnek megtalálni a tökéletes arany- és ezüstbefektetést, hogy a legjobb pénzügyi döntést hozhassa meg az Ön jövőbeli ellátása érdekében.

Nemesfémek széles választéka Dubaiban

Legyen szó közönséges aranyrudakról és érmékről, ezüstről, platináról vagy palládiumról, dubai fiókunkban minden nemesfémet beszerezhet. A népszerű befektetési klasszikusok, mint a Krugerrand, a Maple Leaf, a Bécsi Filharmonikusok, a Kenguru és a Britannia arany és ezüst érmék formájában is megtalálhatóak nálunk. Akár 1 grammot, akár 1 unciát, 100 grammot vagy 1 kg-ot szeretne vásárolni, nálunk megtalálja a kívánt nemesfém terméket. Választékunkat kiegészíti az aranyhoz és ezüsthöz tartozó kiegészítők magas színvonalú választéka, a modern vizsgálóberendezések az aranyhamisítványok és a ritkaföldfémek, mint a germánium és a gallium gyors felismerésére, amelyeket szintén raktáron tartunk Dubaiban.

Csúcs ár-érték arány és 24 órás aktuális aranyár

Áraink automatikusan kapcsolódnak az aktuális aranyárhoz (valós időben, 24 órán keresztül). Akár Krugerrand, Maple Leaf, Britannia aranyat vásárol, akár a Heraeus, Argor Heraeus, az ausztrál Perth Mint vagy az osztrák pénzverde rúdjai mellett dönt, garantáljuk, hogy mindig aktuális és korrekt árat kap. Termékáraink mindig az adott nemesfém aktuális árához kapcsolódnak, így mindig naprakész és ezért rendkívül korrekt árakat tudunk kínálni Önnek. Nem számít, hogy aranyat vagy ezüstöt közvetlenül tőlünk vásárol a Dubaiban található fiókunkban, vagy maga adja le megrendelését weboldalunkon.

Kifejezetten a nemesfémek számára a legmagasabb szintű biztonságot nyújtó vámraktár Dubaiban

A GVS Group 2003 óta a legmagasabb szintű biztonságot és diszkréciót nyújt minden befektető, kereskedő, vállalat és bank jövőjének biztosítása érdekében. A sokéves tapasztalat alapján a válságfedezetek egyedülálló választékát hozták létre, amelyhez foghatót Európában sehol máshol nem találni. Európa közepén a GVS nemzetközi raktárhálózatot épített ki. Már több mint 1000 raktári ügyfél bízik a GVS által nyújtott biztonságban. A GVS Csoport a válságidőszakok biztonságára való egyedülálló szakosodásának köszönhetően a nagy biztonságú raktározás egyik legnagyobb nemzetközi üzemeltetője. Raktározási vállalatunk ráadásul független a kereskedelmi vállalatunktól, így nemesémjeit nálunk biztosított és tapasztalt kezekbe helyezi, mi pedig vigyázunk az Ön vagyonára. Ráadásul tárolási ajánlataink rendkívül rugalmasak és ügyfeleinkre szabottak, így Ön bármikor hozzáadhatja, módosíthatja vagy eltávolíthatja a családtagok meghatalmazásait stb. A tárolt nemesfémeit is bármikor átviheti egyik tárolási helyről egy másikra, ha úgy érzi, hogy az adott országban biztonságosabbak a körülmények. Természetesen ezzel kapcsolatban szívesen adunk Önnek tanácsot. Tárolja ezüstrúdjait és érméit a GVS vámraktárában, és élvezze a legnagyobb biztonságot a nemesfémek bankfüggetlen őrzése révén.

A hamis arany felderítése modern nemesfém tesztelésünkkel

Nincs többé felületes vizsgálati eredmény az ékszerek és nemesfémek hitelességének mérésekor. A GVS Groupnál garantáltan valódi nemesfémeket kap, mivel hosszú távú kapcsolataink révén közvetlenül az adott pénzverdéktől szerezzük be azokat. Bízzon az egyedülálló GVS nemesfémvizsgálókban! A GVS nemesfémvizsgálókkal pillanatok alatt ellenőrizheti az arany és ezüst eredetiségét. Ez a már megvásárolt nemesfémekre is vonatkozik.

Arany és ezüst értékesítése Dubaiban

A GVS Groupnál Dubaiban nem csak befektetési célú nemesfémek vásárlására van lehetőség - nálunk régi arany- és ezüstérméit és más nemesfémeket is eladhat. Erre online nemesfémvásárlási üzletünkben és a helyszínen, a dubaji fiókban is van lehetőség. Arany és ezüst eladása esetén a dubaji fiókban a számla összegét azonnal készpénzben kaphatja meg.

24 órás aktuális aranyár

Dubaji fiókunkban aranyat és ezüstöt kínálunk az aktuális árfolyamon. Fontos számunkra, hogy tisztességes árakat tudjunk kínálni Önnek. Aranyérméket nálunk ezért mindig tisztességes és aktuális áron vásárol.

Átlátható online vásárlás arany és ezüst

Mind a nemesfém webáruházunkban, mind személyes vásárlásakor az átlátható üzletkötés számunkra magától értetődő. Az Ön aranyvásárlásának és -eladásának lebonyolítása Dubaiban gyors és egyszerű.

Dubai az aranyra és az ezüstre támaszkodik

Nemcsak a dubajiak látják az aranyat és az ezüstöt a biztonság és a jövőről való gondoskodás szükséges formájának. Ön is számíthat a nemesfémekre! A dubaji kirendeltségünk csapata szívesen ad Önnek tanácsot az arany és ezüst eladásával és vásárlásával, a nemesfémek tárolásával és egyéb témákkal kapcsolatban.