Arany & ezüst vásárlása Zágrábban

GVS Croatia d.o.o.
Zagrebačka cesta 231 / 2. emelet
10000 Zágráb
HORVÁTORSZÁG


Tel. +385 1 3535 873
office@gvs-croatia.hr

Nyitvatartási idő:

Kedd

9:00 - 16:00

Szerda

10:00 - 18:00

Csütörtök

10:00 - 18:00

Péntek

10:00 - 18:00

Szombat

10:00 - 17:00


Megközelítés:

Az iroda a Zagrebačka cesta és a Zagrebačka avenija kereszteződésénél található, egy piros színű üzlet és lakóházban. A 231-es házszám bejárata a bevásárlóközpont és a Konzum üzlettől nyugatra, a bal oldalon található.

- nyugati irányból az A2 és A3 autópályáról a Jankomir csomópontnál kanyarodjon le a Ljubljanska avenija útra és haladjon tovább a Zagrebačka avenija útvonalon a Zagrebačka cesta kereszteződéséig.

- kelet felől haladjon az A3-as autópályán keresztül a Jankomir csomópontig (Zágráb nyugat), a Ljubljanska avenija-nál kanyarodjon le és haladjon tovább a Zagrebačka aveniján a Zagrebačka cesta kereszteződéséig. Opcionálisan kanyarodjon le az Ivanja Reka (Zágráb kelet) csomópontnál a Slavonska avenija útra és haladjon tovább a Zagrebačka avenija útvonalon a Zagrebačka cesta kereszteződéséig.

- déli irányból az A1-es autópályán keresztül, a Lučko csomópontnál térjen le az A3-as autópályára és haladjon tovább nyugati irányba. A következő csomópontnál, Jankomirnál (Zágráb nyugat) kanyarodjon le a Ljubljanska avenija-nál és haladjon tovább a Zagrebačka avenija-n a Zagrebačka cesta kereszteződéséig.

Parkolás:
Megfelelő számban szabad parkolóhelyek az épület előtt és a mélygarázsban (-1. és -2. szint). A mélygarázsban való parkolás előzetes egyeztetés alapján lehetséges.
Filiale Zagreb-Bild
Filiale Zagreb-Bild
Filiale Zagreb-Bild
Filiale Zagreb-Bild

Miért érdemes a Goldvorsorge mellett döntenie


Tanácsadás
Vásárlás vagy eladás , arany, ezüst ... Kellemes légkör mellett minden kérdésére hozzáértő választ kaphat. Éljen 20 éves tapasztalatunkkal.

Diszkrét bejárat
Az utcai üzletek elhagyása nem kívánt megfigyelésekhez vezet. Irodáink elhelyezkedése észrevétlen érkezést és nyugodt távozást tesz lehetővé.

Értéktárazás
A GVS a biztonságos nemesfém értéktárazást globális rugalmassággal kombinálja. A múltbeli válságok bizonyították a rendszer fontosságát. Mint 1000 másik ügyfél, Ön is számíthat a valódi biztonságra.
További információ

Nemesfémvizsgálat
A GVS folyamatosan a tudomány élvonalában van, és ismeri az összes hamisítási módszert. A GVS saját fejlesztésű berendezéseket használ az eredetiségvizsgálathoz.

Visszavásárlási garancia
Garantáljuk a GVS-től vásárolt nemesfémek visszavásárlását. Ezenkívül minden gyártótól vásárolunk rudakat és érméket, valamint ékszereket és törtaranyat. A hitelesség ellenőrzése és a felvásárlási kalkulációk mindig ingyenesen és kötelezettség nélkül történnek.

Nemzetközi szállítás
Saját logisztikai központunk garantálja, hogy megrendelését a világ minden pontjára gyorsan és széleskörűen eljuttatjuk. Személyes egyeztetés alapján szívesen lebonyolítunk egyedi szállításokat és elszállításokat is.

Kártyás fizetési lehetőség
Kártyával is tut ebben a fiókunkban fizetni.

Kérjük vegye figyelembe, hogy kártyás fizetés esetén előfordulhat, hogy járulékos banki költségekkel kell számolnia.

 

Arany és ezüst vásárlása a Goldvorsorge-nál Zágrábban

A Goldvorsorge Zágrábban kompetens és jól képzett partnere nemesfém befektetés ügyben. Arany- és ezüstérmét szeretne vásárolni és ezáltal a portfolióját tovább fejleszteni? Meg akarja magát védeni a nemesfémek révén az inflációtól? Akkor Ön pont a Goldvorsorge-nál megfelelő helyen van: a zágrábi irodánkban a nemesfém termékek széles választékával várjuk, minden a kereskedelemben általánosan előforduló arany- és ezüstérme, továbbá tömbök beszerezhetőek. Ezenkívül előnyös árakon megvásárolhatja a Goldvorsorge-nál a befektetési célra egyre közkedveltebb nemesfémeket, a platinát és palládiumot.

Hozzáértő tanácsadás zágrábi irodánkban

Kérdései merültek fel a befektetési célra használt, arany, ezüst, platina és palládium tömbökkel és érmékkel kapcsolatban illetve az arany valódiságának tesztelése kapcsán? Számunkra fontos, hogy Zágrábban átfogó szolgáltatást nyújtsunk a tanácsadás által is a nemesfém befektetés témában. Mi segítünk Önnek abban, hogy pont az Ön számára megfelelő arany és ezüst befektetést találja meg és ezáltal a jövőről való gondoskodás kapcsán a legjobb pénzügyi döntést hozza meg.

Nagy választék nemesfémekből, Zágrábban

Aranytömbök vagy aranyérmék, ezüsttömbök vagy ezüstérmék, platina vagy palládium, irodánkban megvásárolhatóak világszerte jól ismert pénzverdék, mint az Argor Heraeus, Heraeus, a Perth Mint, a Münze Österreich vagy a Royal Mint termékei. Továbbá megtalálják nálunk a befektetési célra közkedvelt klasszikusokat, mint például Krugerrand (Krügerrand), Maple Leaf, Wiener Philharmoniker, Känguru (Nugget) és Britannia arany- és ezüstérme formájában. 1 uncia, 100 g vagy éppen 1 kg szeretne beszerezni, nálunk a kereskedelemben szokásosan előforduló súlyúak beszerezhetőek. A termékválasztékot kiegészítik a nagyértékű arany- és ezüst kiegészítők, modern tesztelőkészülékek, melyek a hamisított arany gyors felismerését lehetővé teszik, és a ritkaföldfémek, úgy mint germánium és gallium, melyeket szintén Zágrábban tárolunk.

Top ár-értékarány 24/7 aktuálizált arany- és ezüstáraknak köszönhetően

Áraink percre pontosan kapcsolódnak az aktuális aranyárfolyamhoz (valós idejű, 24 órás). Arany Krugerrand-ot, Maple Leaf-et, Britannia-t vásárolnának vagy éppen a Heraeus, Argor Heraeus, az ausztrál Perth Mint vagy Münze Österreich tömbjei mellett döntenének, garantáljuk Önöknek a rendszeresen, percre pontosan aktualizált árat. Áraink a mindenkori nemesfém árfolyam áraihoz igazodik, ezáltal tudunk Önöknek egy állandóan frissített és tisztességes árat kínálni. Mindegy, hogy rendelésüket személyesen a zágrábi irodánkban vagy a weboldalon keresztül adják le.

Hamis arany felismerése nemesfémvizsgálaton keresztül

Tegyen pontot a felületes teszteredményekre az ékszerei és nemesfémei valódiságának megállapítása kapcsán. A Goldvorsorge-nál garantáltan valódi nemesfémekhez juthat a pénzverdékhez fűződő sokéves, direkt kapcsolataink folytán. Hagyatkozzon a GVS mérőkészülékére. A GVS tesztkészülékével néhány másodpercen belül le tudja ellenőrizni aranyának és ezüstjének valódiságát. Ez érvényes a további nemesfémekre is.

Arany és ezüst felvásárlása Zágrábban

A nemesfémek nemcsak befektetési céllal beszerezhetőek a Goldvorsorge-nál Zágrábban, hanem el is adhatja arany- és ezüstérméit nekünk. Ez mind online webshopon keresztül, mind a helyszínen a zágrábi irodánkban lehetséges. A számla összege készpénzben, azonnal is kifizetésre kerülhet.

24 órás aktualizált aranyár

A horvát irodánkban aranyat és ezüstöt az aktuális árfolyamnak megfelelően kínálunk eladásra. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy tisztességes árképzést alkalmazzunk. Ebből kifolyólag Tallinban az aranyérméket mindig fair és aktuális áron tudja beszerezni.

Átlátható arany és ezüst vásárlás

Átlátható lebonyolítás mind a webshopban, mind az ezüsttömbök, aranytömbök és más nemesfémek személyes eladása során magától értetődő. Arany vétele Zágrábban gyors és egyszerű.

Zágráb az aranyra és az ezüstre támaszkodik

Nemcsak a Horvátország tekint az aranyra és ezüstre, mint fontos befektetési formára. Éljen Ön is a nemesfémek nyújtotta előnyökkel! Zágrábi csapatunk szívesen áll az Önök rendelkezésére és ad tanácsot arany és ezüst kapcsán, nemesfémek tárolása és további témák kapcsán.