Arany & ezüst vásárlása Düsseldorfban

Goldvorsorge / GVS Bullion GmbH
Silbervorsorge / GVS Germany GmbH
Europadamm 4 / 7. Obergeschoss
41460 Neuss
NÉMETORSZÁG

Tel. +49 2131 528 11 10
office@goldvorsorge.de

Nyitvatartási idő

Hétfő

9:00 - 17:00

Kedd

9:00 - 17:00

Szerda

9:00 - 17:00

Csütörtök

9:00 - 17:00

Péntek

9:00 - 17:00


Megközelítés
Az A57-es autópályán: B1-Neuss-Hafen kijárat, 5 perc az üzletünkig.
A44-es úton: 30-as kijárat-Düsseldorf-Stockum, 15 perc az üzletünkig
874-es busz: Neuss Anton-Kux-Straße megálló, onnan 5 perc séta.
849-es busz: Neuss Alexianerplatz megálló, onnan 10 perc séta. 709-es villamos: Neuss Langemarckstr. megálló, onnan 12 perc séta.

Parkolás
Jelzett, ingyenes ügyfélparkolók a főbejárat előtt jobbra.
További parkolók a környéken, 30 perc ingyenes, parkolóórával.
Filiale Düsseldorf-Bild
Filiale Düsseldorf-Bild
Filiale Neuss-Bild
Filiale Neuss-Bild

Miért érdemes a Goldvorsorge Düsseldorftól vásárolnia


Tanácsadás
Vásárlás vagy eladás , arany, ezüst ... Kellemes légkör mellett minden kérdésére hozzáértő választ kaphat. Éljen 20 éves tapasztalatunkkal.

Anonim vásárlás és eladás
Ebben a fiókunkban lehetősége van anonim üzlet lebonyolitására.

Diszkrét bejárat
Az utcai üzletek elhagyása nem kívánt megfigyelésekhez vezet. Irodáink elhelyezkedése észrevétlen érkezést és nyugodt távozást tesz lehetővé.

Értéktárazás
A GVS a biztonságos nemesfém értéktárazást globális rugalmassággal kombinálja. A múltbeli válságok bizonyították a rendszer fontosságát. Mint 1000 másik ügyfél, Ön is számíthat a valódi biztonságra.
További információ

Nemesfémvizsgálat
A GVS folyamatosan a tudomány élvonalában van, és ismeri az összes hamisítási módszert. A GVS saját fejlesztésű berendezéseket használ az eredetiségvizsgálathoz.

Visszavásárlási garancia
Garantáljuk a GVS-től vásárolt nemesfémek visszavásárlását. Ezenkívül minden gyártótól vásárolunk rudakat és érméket, valamint ékszereket és törtaranyat. A hitelesség ellenőrzése és a felvásárlási kalkulációk mindig ingyenesen és kötelezettség nélkül történnek.

Mindenféle fizetési eszköz
Minden valuta romlandó, kivéve egyet. Ez az ősrobbanás óta létezik, és minden más pénznemet túlélt. Nem számít, milyen pénznemmel rendelkezik, nálunk átválthatja
További információ

Nemzetközi szállítás
Saját logisztikai központunk garantálja, hogy megrendelését a világ minden pontjára gyorsan és széleskörűen eljuttatjuk. Személyes egyeztetés alapján szívesen lebonyolítunk egyedi szállításokat és elszállításokat is.

Záloghitel
Az arany nagyon fontos a jövő szempontjából. Mindazonáltal előfordulhat, hogy rövid időn belül pénzre van szüksége. Aranykölcsönnel támogatjuk Önt.

További információ

Kártyás fizetési lehetőség
Kártyával is tut ebben a fiókunkban fizetni.

Kérjük vegye figyelembe, hogy kártyás fizetés esetén előfordulhat, hogy járulékos banki költségekkel kell számolnia.

 

Vásároljon és értékesítsen nemesfémet Düsseldorfban a GVS aranykereskedőtől

Üdvözöljük Önt a düsseldorfi GVS Aranykereskedésnél, a nemesfémek kereskedelmének szakértőjénél. Fedezze fel az aranyérmék, ezüstérmék, aranyrudak és ezüstrudak széles választékát, melyeket akár azonnal hazavihet. A GVS szakértelme az Ön értékei biztonságos tárolására is kiterjed. Függetlenül attól, hogy nemesfémeit nálunk vagy máshol vásárolta, garantáljuk az azonnali hitelesítést, mind a vásárlás, mind a tárolás során.
A Goldvorsorge – röviden csak GVS - a nemesfémek kereskedelmével kapcsolatos személyes tanácsadásra szakosodott. A Düsseldorf melletti Neussban található fiók a Goldvorsorge vezető közgazdászának, Thomas Bachheimernek a videóiról ismert. Számos videója megtalálható a GVS in the media.
Több mint 20 éves tapasztalatával a GVS Európa egyik legnagyobb nemesfém kereskedője és a világ vezető gyártóinak, mint például a Perth Mint, a Rand Refinery, a Münze Österreich, a Royal Mint, a Royal Canadian Mint, a Valcambi és a Heraeus forgalmazója. Készletünkben a világ vezető nemesfém gyártóinak termékeit találhatja meg. Ügyfeleinknek nagy előnyt jelent a nemzetközi jelenlétünk. A GVS immár 11 országban megtalálható összesen 19 üzletével globálisan is képviselteti magát.

Magasszíntű szaktanácsadás arany és ezüst befektetéseihez Düsseldorf mellett

A düsseldorfi GVS fiókunk Észak-Rajna-Vesztfália-szerte népszerű a magas színvonalú, személyre szabott tanácsadásnak köszönhetően, amely a nemesfémbefektetés minden aspektusát érinti. A folyamatos infláció miatt egyre fontosabbá válik vagyonának védelme. A nemesfémek biztonságos menedéknek számítanak, ezért egyre vonzóbbak a vagyonukat megvédeni kívánó ügyfelek számára. Látogasson el hozzánk Düsseldorfban egy személyes konzultációra, hogy az arany és ezüstbefektetésekkel kapcsolatos legjobb befektetési stratégiát személyre szabva dolgozzuk ki, hogy ezzel is biztosítva érezze vagyonát.

Észak-Rajna-Vesztfália számít az aranyra és az ezüstre

Düsseldorf melletti fiókunk Észak-Rajna-Vesztfália központi részén található, amely az autópályáról könnyen megközelíthető. Akár a Ruhr-vidékről, a Rajna-vidékről, Düsseldorfból, Kölnből vagy Bonnból érkezik, fiókunk gyorsan elérhető. Például Kölnből az A57-es autópályán keresztül mindössze 30 perc alatt elér minket. Fióktelepünk Krefeld, Wuppertal, Mönchengladbach, Leverkusen és Duisburg felől is mindössze 30 perc alatt érhető el az autópályáról. Közvetlenül a főbejárat előtt ingyenes és kijelölt ügyfélparkolók állnak rendelkezésre.

Vásároljon és adjon el nemesfémeket kedvező áron a Ruhr-vidéken

Düsseldorfi fiókunkban kényelmesen megvásárolhatja a világhírű nemesfém gyártók termékeit, legyen szó aranyrudakról, aranyérmékről, ezüstrudakról, ezüstérmékről, platináról vagy palládiumról. Olyan népszerű befektetési klasszikusokat tartunk, mint a Krugerrand, a Maple Leaf, a Bécsi Filharmonikusok, a Kenguru, a Britannia és az American Eagle. Az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak a ritkaföldfémek. Ezeket az árucikkeket is megvásárolhatja és tárolhatja nálunk. Kínálatunkat precíz nemesfémvizsgáló berendezések egészítik ki, amelyekkel gyorsan felismerhetők a hamisítványok.

Vásároljon aranyat és ezüstöt kedvező, a nap 24 órájában, a hét bármely napján aktuális árakon

Áraink az aktuális világpiaci árakhoz igazodnak, melyek percenként frissülnek, garantáltak a megrendelés időpontjában, akár éjszaka és hétvégén is, így kiemelkedő ár-érték arányt tudunk biztosítani.

HNemzetközi magas biztonságú raktározás Düsseldorfban

VA németországi arany és ezüsttárolás a nemzetközi GVS csoporthoz tartozik. A nemesfémek nagy biztonságú tárolására szolgáló létesítmények legnagyobb hálózatával világszerte szállítunk cégeknek és magánügyfeleknek. Az arany és ezüst mellett platina, palládium és ritkaföldfémek, például ródium és gallium tárolására is kínálunk raktárakat. Sok ügyfelünk külföldre szállítja és ott tárolja az érméket, hogy megőrizze az anonimitását Németországban. Régi ügyfeleink között nemcsak magánszemélyek, hanem vállalatok és bankok is vannak. A GVS csoport Ausztriában leginkább a Goldvorsorge márkanévvel lett ismert. 2003 óta kínálunk maximális biztonságot és diszkréciót befektetései számára. Több mint 10.000 raktározási ügyféllel és nemzetközi raktározási hálózattal a GVS-é az egyik legnagyobb biztonságú értéktár szolgáltatás. Tárolja ezüstrúdjait és ezüstérméit adó és vámmentes düsseldorfi raktárunkban és élvezze a legmagasabb szintű biztonságot a nemesfémek bankfüggetlen tárolása révén.

Hamis arany felismerése a modern GVS nemesfémvizsgálattal

A GVS nemesfémvizsgáló költséghatékony megoldást jelent bármilyen tökéletesen hamisított nemesfém azonosítására. Ellenőrizze aranyának és ezüstjének eredetiségét másodpercek alatt. A düsseldorfi GVS-nél Ön is bevizsgáltathatja arany ékszereit, törtaranyát és ezüsttárgyait.

Arany és ezüst felvásárlása és nagy biztonságú tárolása Düsseldorfban

A Goldvorsorge Köln, Düsseldorf és a Ruhr-vidék környékén az egyik legjobb arany és ezüstkereskedési lokáció. Még a nagy mennyiségek is bármikor, gyorsan feldolgozhatók. Az ügyfelek Münsterből Bielefeldig a düsseldorfi fiókba jönnek a biztonságos tárolás miatt. A széfek egyre népszerűtlenebbek, ezért az ügyfelek még Belgiumból és Hollandiából is a düsseldorfi fiókot használják értékeik tárolására. A düsseldorfi Goldvorsorge-ban nemesfémeket vásárolhat, és eladhatja régi arany és ezüstérméit vagy éppen rudakat, tömböket. Ez online is lehetséges a webshopunkban és a helyszínen is, itt a düsseldorfi fiókunkban. Bármely GVS fiókunkban ad el, az összeget azonnal készpénzben is megkaphatja.

Átlátható arany és ezüstvásárlás

Mind online webshopunkban, mind pedig a düsseldorfi fiókban történő közvetlen személyes vásárláskor nagy hangsúlyt fektetünk a transzparens üzletkötésre. A vásárlások és az eladások mindig gyorsak és egyszerűek. Nemzetközi nemesfémszállítást logisztikai egységünk megszervezi, hogy Ön biztonságosan megkapja a rendelését, akár nemzetközi szinten is. Düsseldorfi fiókunk mellett Obertshausenben és Münchenben, valamint az összes osztrák nagyváros közelében megtalálhatóak vagyunk, mint például Bécs, Salzburg, Innsbruck, Linz, Villach, Graz és Bregenz vagy akár a magyarországi Budapesten.